Logo

Webbhotell iWebben

Bygg din webbplats med WordPress

Webbhotell

Om du vill bygga en webbplats för personliga eller affärsbehov så är WordPress det rätta verktyget för dig

WordPress är ett av världens mest använda webbplatsprogram. Det är gratis och öppen källkod så att det kan modifieras av och delas med alla användare i WordPress – communityn. Det grundläggande WordPress -mjukvarupaketet kan laddas ner av vem som helst från WordPress .org, eller det kan installeras som en del av ett webbhotellspaket från en webbhotellleverantör.

WordPress -användare gör över 1, 3 miljoner nya inlägg på WordPress -webbplatser varje dag med hjälp av detta kostnadsfria och öppna källkodshanteringssystem (CMS). WordPress var utformat för att göra online – publicering tillgänglig för alla med alla typer av innehåll att dela. Och med ett globalt community av WordPress -användare och ett ständigt växande bibliotek med plugins och teman fortsätter det att toppa listan som det mest populära CMS idag.

Här är varför WordPress är det bästa CMS som finns för alla typer av webbplatser:

 • WordPress stöds överallt
  Eftersom WordPress används så mycket, har den en stor och lojal efterföljare runt om i världen. WordPress -användare fungerar med plattformens skapare för att hålla den uppdaterad och säker och för att hjälpa nya användare att komma igång. Nya och erfarna användare kan få support dygnet runt för problem, frågor och frågor om hur man använder WordPress och dess många CMS- strategier. Det finns helgläger, användargrupper och forum, samt handledning och helpdesk på WordPress.org.

 • WordPress hanteras för folket, av folket
  WordPress har byggts på kollektiv hjälp från hundratals branschexperter. Var och en av dessa experter arbetar hårt för att bygga utvecklingar som förbättrar WordPress för alla sina användare. Det finns kontinuerliga innovationer från bidragsgivare runt om i världen som hjälper till att bygga en produkt som hjälper användare att trivas. Det är en vinn-vinn. Det finns bidragsteam för allt från kärna och marknadsföring till design och dokumentation.


 • WordPress hanterar alla typer av innehåll
  WordPress -plattformen består av tre viktiga element: dess kärnkod plus en lång lista med teman och plugins som gör att människor kan anpassa utseendet och funktionen på en webbplats på praktiskt taget oändliga sätt. Tusentals av teman och plugins kan installeras från WordPress -katalogerna på administratörens instrumentpanel, eller de kan köpas eller laddas ner för fri från en mängd olika tredjepartsutvecklare och leverantörer.

  Se även: WordPress via Webbhotell iWebben

 • Teman
  Teman styr utseendet och layouten på en WordPress -webbplats, men de kan också innehålla verktyg för att hantera text, bilder och andra typer av innehåll. Beroende på vilken typ av CMS de behöver kan människor välja bland teman som är utformade för att stödja bloggar, e-handel, podcaster eller portföljer. Teman kan användas som är med minimal anpassning eller kan ändras för att passa ännu mer specifika behov av användare med erfarenhet av webbdesign och utveckling.

  Sä även: Teman via webbhotell iWebben

 • Tillägg
  Tillägg (eller plugin) är små kodbitar som kan lägga till en mängd olika funktioner till en WordPress – webbplats, och detta inkluderar många aspekter av innehållshantering. Människor kan installera en kombination av plugins från WordPress Plugin Directory eller från tredjepartsutvecklare för att skapa anpassade funktioner för att hantera specifika typer av innehåll på sina webbplatser.

  Tillsammans med funktioner för att skapa och hantera innehåll kan plugins också lägga till verktyg för samarbete och projektledning. WordPress -teman och plugins tillåter användare allt från personliga bloggare till stora företag att sätta ihop en uppsättning verktyg för innehållshantering som är särskilt utformade för att möta deras behov.

 • WordPress är flexibelt och anpassningsbart
  Mångsidig, flexibel och alltid gratis, WordPress har alla verktyg en webbansvarig eller nybörjare behöver för att skapa och dela innehåll av alla slag var som helst i världen .

  Skillnaderna mellan WordPress.com och WordPress .org härrör från skillnaderna mellan värdbaserade och egenbaserade webbplatser, så att välja mellan dem beror till stor del på kontrollnivån en användare vill ha över designen och hantering av en webbplats.

 • Webbhotell eller via WordPress.com
  Använder du WordPress i ett webbhotell (som Webbhotell iWebben) innebär det att du som användare har full tillgång till alla webbplatsfiler och kod och kan distribuera dem på vilket sätt du vill. Du har då också ett eget domännamn. Du kan då fritt göra ändringar i webbplatsfilerna för att anpassa din webbplats och lägga till nödvändiga funktioner. Källkoden för WordPress laddas i detta fall kostnadsfritt ner från wordpress.org och där du själv får göra vad du vill med verktyget.

  Se även: Abonnemang i Webbhotell iWebben