Vi är här för att hjälpa

Få svar på dina frågor

Arkiv på frågor och svar

Vi har här samlat på frågor och svar i ett arkiv, du kanske hittar svar på din fråga där?

Hjälpvideon

Besök gärna vår samling av hjälpvideon. Du finner där tips om hur du skapar hemsida i WordPress, hur du använder vårt kontrollpanel, webbmail osv. (kommer snart)

Vanliga frågor och svar

Här hittar du en lista på den vanligaste frågorna och våra svar.

Du kan använda vår webbmail för din e-post på följande adress:
https://webmail.iwebben.fi

Logga in med din fullständiga e-postadress och ditt lösenord.

Till eget e-postprogram bör du använda följande inställningar:
IMAP
Server: mail.iwebben.fi
Port: 993
SSL: Ja
Användarnamn: din e-postadress
Lösenord: aktuellt lösenord för din e-postadress
SMTP
Server: mail.iwebben.fi
Port: 587
SSL: Ja
Användarnamn: din e-postadress
Lösenord: aktuellt lösenord för din e-postadress

Javisst, det går bra om det är från ett IMAP-konto. Logga in på vår webbmail på adressen https://webmail.iwebben.fi med din e-postadress och lösenord du har fått av oss för ditt webbrum.  Gå sedan till Options > Advanced > Import och ange där sedan kontaktinformation från din e-postleverantör.

Om du kan logga in till vår kontrollpanel för ditt webbrum kan du skapa nytt lösenord för din e-postadress den vägen. Om du inte känner till inloggningen till din kontrollpanel kan du skicka förfrågan till oss och till adressen support@iwebben.fi, du får då ett nytt lösenord.

Då du har ändrat ditt lösenord är det viktigt att du också uppdaterar lösenordet på alla de enheter du har använt din e-postadress från. Om en enhet använder ditt gamla lösenord blir kontot låst 30 minuter. Således är det enklast att helt enkelt uppdatera lösenordet på alla enheter och vänta ut det tills kontot igen blir upplåst. Om du trots det inte kommer åt kontot skickar du förfrågan till support@iwebben.fi så hjälper vi dig.

Du finner ditt ursprungliga användarnamn och lösenord i infobrevet vi skickade åt dig i samband med beställningen. Om du har ändrat på dessa uppgifter och glömt bort ändringen skickar du förfrågan till oss per e-post till support@iwebben.fi

Hittar inte svar på din fråga?